NELKYT AF

Lyhyt versio

Oletko neljänkympin kinkamilla huristava huristava mies, joka haluaa saada elintapansa kohdalleen, lisää energiaa arkeen ja dad bodia vähän vetävämmän näköiseksi? Jos kyllä, tule valmennukseen ja koe välitön voitto. Hinta nyt vain 69 € (ovh 149 €).

Jos haluat maksaa Smartumilla, Edenredillä, ePassilla tai Eazybreakilla, laita sähköpostia.

Pitkä versio

Oh boes.

Onneksi olkoon. Jos olet oikeaa ikäluokkaa, sinulla soi nyt Dallasin tunnusmusiikki päässä. Sen funkkaavan bassolinjan tahdissa alamme pikku hiljaa tarpoa kohti syksyä ja talvea, vain huomataksemme, että kohta on jo kesän kynnys ja kunto jäi taas vajaaksi.

Pohja ensin kesän kunnolle luodaan nyt, jolloin kevällä ei tarvitse alkaa riehua tuhannen kalorivajeen voimalla vain huomatakseen, että motivaatio hyytyi jo ennen toukokuuta. Huomaa kuitenkin, että kesäkunto ei ole vain rapsakkaa vatsalihasta - jos edes sitä. Kesäkunto on jaksamista, energiaa, univajeetonta työpäivää, hyvinvoivaa elimistöä ja kevyttä oloa.

Haluatko saada energisemmän olon, elää virkeämpiä päiviä, hujauttaa rasvaprosenttia pienemmäksi, tuntea itsesi oman elämäsi Batmaniksi tai katsoa Top Gunin*) ilman paitaa? Jos kyllä, olet oikealla sivulla.

Vaikka tämä on ryhmävalmennus, ei tämä ole mikään päiväni murmelina -tyyppinen ratkaisu, jossa vedetään nonstop ananasta ja rahkaa hauiskääntöjä tehden. Kuitenkin, koska tämä on ryhmävalmennus, se näkyy luonnollisesti myös sisällössä.

Älä kuitenkaan huoli.

Tarjolla ei ole kuitenkaan pelkkää staattista treeniohjelmamassaa, vaan saat ennalta valitun tavoitteen pohjalta pari vaihtoehtoa, joita voit lähteä toteuttamaan. Voit ostaa valmennuksen kylkeen halutessasi (erikoishintaan vain tämän valmennuksen yhteydessä) kertaluontoisen henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jolloin liikuntaseikkailu tehdään juuri sinulle. Valmennuksessa on useampi lähtötaso, joten voit olla melko noviisi tai sitten jo pitempään salilla puksuttanut, joskin vähän nuupahtanut liharekka. Valmennuksen ryhmäluonteen vuoksi olisi kuitenkin hyvä, että sinulla on perustiedot salilla tehtävistä liikkeistä.

Tämä ei ole mikään elämäntaparemontti, jota pykellät sen 8 viikkoa ja heität sitten roskiin. Sen sijaan tämä on sen matkan alku, jota toivottavasti loppuelämäsi kuljet. Kaikkea ei tarvitse - eikä pidä - muuttaa kerralla, vaan terveelliseen ruokaan tutustumisen ja treenaamisen ohessa pohditaan ryhmässä mitä elintapoja kenenkin tulisi muuttaa, että voisit vielä viidenkin vuoden kuluttua leikkiä Conan Barbaaria ja vedellä ainakin unissasi Thulsa Doomia otsalohkoon.

Valmennuksen päävetäjänä toimii Timo Kettunen. Tarvittaessa kommenttien takaa kurkkivat myös tarkoin valitut aputontut ja -menninkäiset.

*) Sen voit tehdä oikeasti jo nyt, koska kropan muodolla ja elokuvien katselemisella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Miten homma toimii?

Riko lasi, ota vasara.
  1. Liity valmennukseen ostamalla valmennus verkkokaupasta. Odota sitten innoissasi, että saat elokuun aikana linkin valmennusalustalle, jossa täytät esitietolomakkeet, valitset tasosi ja tavoitteesi.
  2. Kautta Harmaakallolinnan, sinulla on taikavoimaa!
  3. Seuraavien kahdeksan viikon ajan herättelet sisäistä taistelutiikeriäsi, ihastelet uutta uskomatonta itseäsi ja voit hyvin.

Ensimmäinen ryhmä starttaa 1.9.2020 ja koska valmennus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, on hinta koeluontoisen ponnistuksen vuoksi about puolet normaalista. Lisäksi ensimmäiseen ryhmään osallistuvat saavat jäädä alustalle hengaamaan valmennuksen jälkeen - tulevaisuudessa alustalla pysyminen ja valmennuksen omaehtoinen jatkaminen muuttuu nimittäin kuukausimaksulliseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäiseen ryhmään osallistuvilla on ilmaiseksi pääsy myös kaikkiin tulevaisuudessa julkaistaviin Nelkyt AF -valmennuksen materiaaleihin.

Eeppistä.

Ja hei, koutsi tekee myös itse valitsemaansa ohjelmaa vertaistukityyppisesti valmennuksen ajan - toki omaan elämäntilanteeseensa sovittaen. Huhhei. Jos olet jo täysin vakuuttunut, osta valmennus alta. Jos et, niin lue toki eteenpäin, niin suihkutan verbaalista vettä Motor Up -voideltuun moottoriin ja laitan Cillit Bangia päälle.

Vielä täällä?

Hyvä.

Valmennus toteutetaan omalla valmennusalustalla, mutta voidaan pykätä jutustelua varten pystyyn myös FB-ryhmä, jos se koetaan tarpeelliseksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua valmennuksen aikana erilaisiin haasteisiin (määräytyvät osanottajien esitietojen perusteella). Valmennuksen lopussa rohkeimmat ja eniten resursseja omaavat voivat ehkä kokeilla 10 päivän säkrifais-haastetta, mutta vain ja ainoastaan, jos elämäntilanne sallii ja kaikki on sujunut siihen saakka hyvin.

Valmennusalustalta löytyy muun muassa:

  • Kettusen kirjoittamat kirjat (luettavissa valmennusalustalla pdf-versioina)
  • Ryhmän ja valmentajan tuki, mm. viikottainen videotervehdys koutsilta
  • Dynaamisia harjoitusohjelmia
  • Ohjeet ravitsemukseen jne.
  • 15 euron alennus Puhdin liikkujan terveystarkastus -pakettiin.
  • Videoitua vierailevaa tähteä, mm. lääkärin interaktiivinen luento aiheesta keski-ikäisen miehen seksuaaliterveys ja jaksaminen (alustava aihe)

Olen huomannut, että mitä enemmän materiaalia lähtötilanteessa on, sitä hankalampi on sitoutua valmennukseen ja kaatua liian monipuolisen valikoiman alle. Vaikka et saakaan kuutta säkillistä perustietoa ihmisen fysiologiasta, niin kaiken tämän arvo on silti ainakin viisi jadelohikäärmettä, kilo kultaa, säkillinen mirhamia ja yksi sylitanssi. Nyt kuitenkin irtoaa koko paketti persnettoa-tulee-mutta-tulkoon-hintaan 69 euroa.

Hinta sisältää arvonlisäveron ja viisi pinnaa vaimon virkistysrahastoon.

Jatkossa valmennuksen hinta tulee olemaan 149 €

Jos haluat maksaa Smartumilla, Edenredillä, ePassilla tai Eazybreakilla, laita sähköpostia.

YHTEYS