Myrsky

Kasvot myrskyn takana

SUCH TIMO. VERY KETTUNEN.

Terveysmyrsky on käytännössä minun henkilöbrändini. Yrityksen virallinen nimi on tällä hetkellä tosin Kirahvimyrsky, koska maailma tarvitsee kirahveja. Julkaisen tekstini ja kirjani käytännössä tämän brändin alla. 

Olen melko omalaatuinen ja helposti mieleen jäävä hermanni, enkä vähiten siksi että ärsytän usein vaihtoehtoilijoita kyseenalaistamalla heidän tarkoitusperänsä. Vaikka arvostan kokemusta valtavasti, niin olen silti lähtökohtaisesti tiedemies. Olen valmis kuitenkin keskustelemaan kaikesta kaikkien kanssa, mutta vaadin väitteille perusteluja – myös itseltäni. 

Olen koulutukseltani muun muassa liikuntalääketieteen maisteri ja farmaseutti. Minulla on myös koulutetun hierojan paperit. Olen täysin itseoppinut ohjelmistokehittäjä ja toimin myös pääkehittäjänä/toimitusjohtajana perustamassani yrityksessä, joka tekee elintapaohjaustekoälyä. 

Olen eri projektien ja juttujen tiimoilta tehnyt yhteistyötä muun muassa HUS:n, Fazerin, Yliopiston apteekin, Sitran, Verticalin, Espoon kaupungin ja monien muiden saman koko luokan yritysten kanssa. Koska myös esimerkiksi Pfizer on maksanut minulle luentopalkkion, olen selvästi myös lääkefirmojen kätyri ja isojen yritysten korruptoima pahuuden setä. 

Olen elintapaohjauksen, fysiologian, anatomian, ravitsemuksen ja liikuntalääketieteen ammattilainen. Harrastan kuntosalia, musiikin tekemistä ja tanssia. Salilla käyn sen verran, että vedän maasta yli 200 kiloa, prässään jaloilla 500 kiloa ja penkistä nykäisen ilmaan 120 kiloa. Yritän pelastaa maailman syömällä mahdollisimman kasvipainotteisesti. 

Olen ollut koko elämäni unihäiriöinen ja minulla on dopamiiniaineenvaihdunnan häiriö. Siksi olen visioiltani ja ajatuksen juoksultani välillä vähän maantiekiitäjän ja amfetamiinia vetäneen fretin yhdistelmä. Elän kuten opetan, eli olen itselleni rehellinen ja elän elämääni ilman turhia, ajatuksia kahlitsevia rajoitteita. 

Koiran kuvalla (dalmikseni Nappi) otan teiltä ihanuusirtopisteet pois kuleksimasta.