Someyhteistyö / vaikuttaminen

TAATUSTI MASSASTA POIKKEAVAA VAIKUTTAMISTA

Jos jotain on myönnettävä, niin se että jutut ovat joskus enemmän tai vähemmän omituisia. Yleensä enemmän. Käytän viestinnässä paljon huumoria ja vaikka olen melko kriittinen sen suhteen mitä mainostan, niin olen lojaali ja rehellinen siistejä ja laadukkaita juttuja kohtaan. En lähde koskaan kumppaniksi vain siksi että siitä saisi rahaa, vaan haluan aidosti tietää mistä on kyse, sekä tuntea ja uskoa tuotteeseen tai palveluun – aina parempi jos pystyn vielä antamaan oman osuuteni tuotteen ideointiin. Olen muun muassa ohjelmistokehittäjänä tottunut ratkaisemaan ongelmia nopeasti ja tuottamaan prototyyppejä joka vuorokaudessa.

Sosiaalisen median pääkanavani tällä hetkellä on Myrskyn Facebookin lisäksi henkilökohtainen FB-profiili sekä blogi/podcast. Instagramia en ole vielä ottanut suuremmalla kouralla haltuun, mutta vaikka siellä yli 1000 seuraajaa onkin, on sen kohderyhmä joka tapauksessa pääasiassa englanninkielinen. Olen kirjoittanut parin viime vuoden aikana useita viraaleja ja iltapäivälehtiin päätyneitä status-päivityksiä, parhaiden saadessa yli 80 000 tykkäystä tai jakoa.

Olipa tilanne mikä hyvänsä, niin koskaan en ole sanattomaksi jäänyt – en edes silloin kun juonsin tanssitapahtuman tuhannelle hengelle ja valomies juoksi yhtäkkiä kesken esityksen vessaan…

Valuutallinen transaktio

  • Kysy ja tarjoa. Olen aina avoin ehdotuksille, mutta blogipostaus maksaa enemmän kuin ilmaisen purkin proteiinia.
  • Käytän suunnilleen normaalitaksojen mukaista hinnoittelua, mikä taas riippuu täysin sisällöstä, postausten määrästä ja lähdemateriaalista.