Konsultaatio ja koulutukset

TAVOITTEENA PAREMPI IHMINEN

Olen erikoistunut elintapaohjaukseen ja ihmisten pelastamiseen. Olen erittäin hyvä kuuntelemaan ja analysoimaan mielen ongelmia ja aivoituksia. En ole psykiatri tai psykoterapeutti, enkä halua astua heidän tontilleen. Olen kuitenkin luontaisesti ja reiluhkon elämänkokemuksen kautta löytänyt hyvin ratkaiskeskeisen tavan toimia. En tee mielelläni yksittäisiä konsultointeja, koska ne jäävät väkisin ohuiksi, vaan pyrin hakemaan pidempää valmennussuhdetta. En tee fysiikka-, ravinto- tai tekniikkavalmennuksia tällä hetkellä ollenkaan. 

Koulutan mielelläni millä tahansa koulutusasteella ja olen toiminut erilaisissa koulutustehtävissä vuosia. Tulen erittäin hyvin toimeen erilaisten oppijoiden kanssa ja olenkin kouluttanut tähän maahan muun muassa yli 100 personal traineria. Erityisosaamisalueitani ovat fysiologia, anatomia, elintapaohjaus, liikuntalääketiede, ravitsemus ja farmasia – joskin pystyn kouluttamaan lähes mistä tahansa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä aiheesta. Koska olen toiminut start up -yrittäjänä ja seikkaillut pitkin Eurooppaa, onnistuu puhe myös englanniksi. 

Jos tarvitset yksittäistä kouluttajaa tai apua kokonaisuuteen, ota rohkeasti yhteyttä

Valuutallinen transaktio

  • Henkilökohtainen konsultaatio maksaa 180 euroa (alv 24%) / 1,5 tuntia.
  • Yhden tai useamman päivän koulutukset hinnoitellaan aina erikseen toivotun sisällön mukaan, mutta lähtöhinta koko päivän koulutuksille on 2900 euroa (alv 0%).