Palvelut

Toisen lapseni ollessa 5-vuotias, hän totesi kerran haltioissaan auton takapenkiltä u-käännökseen kokiessaan, ettei “ole ikinä tehnyt u-käännöstä!” Kuinka monta u-käännöstä me missaamme joka päivä, kun emme kiinnitä huomiota siihen mitä ympärillä tapahtuu? 

Olen kouluttanut ja luennoinut paljon pitkin Suomea ja useita eri teemoja käsitellen. Olen kertonut muun muassa keittiötyöntekijöille syömisen psykologista ja opettanut Rovaniemen kaupunginorkesterille miten elimistöstä pidetään huolta. Tällä hetkellä pidän luentoja pääasiassa kahdesta aiheesta: miksi syömisestä tuli niin hankalaa ja miksi elämisestä tuli niin hankalaa.

Ensimmäinen aihe on puhtaasti hyvinvointia ja liittyy vähemmän yllättäen ravitsemukseen. Aiheen ympärille voidaan rakentaa halutunlainen luentorunko ja yhdistää siihen oikeastaan mitä tahansa hyvinvointiin liittyvää, olipa kyse sitten työhyvinvoinnista tai junioriurheilujoukkueen ravitsemuksesta. Perustan hyvinvointiluentoni aina ensisijaisesti tieteeseen ja tutkittuun dataan, kokemusta tietenkään unohtamatta.  

Toinen aihe sen sijaan on motivoiva tutkimusmatka ihmisen ajatuksiin, jossa pohditaan mikä on elämän tarkoitus ja voiko onnea löytää vai pitääkö sen etsiminen lopettaa. Lisäksi kerron miksi luovuttaminen kannattaa, miksi on tärkeä lopettaa unelmien jahtaaminen mutta tehdä kuitenkin sitä mitä haluaa, miten itse sain univajeen takia aivovaurion, opettelin kiireestä pois ja puskin silti aina vain eteenpäin muiden mielipiteestä välittämättä. 

Jos jotain on myönnettävä, niin se että jutut ovat joskus enemmän tai vähemmän omituisia. Yleensä enemmän. Käytän viestinnässä paljon huumoria ja vaikka olen melko kriittinen sen suhteen mitä mainostan, niin olen lojaali ja rehellinen siistejä ja laadukkaita juttuja kohtaan. En lähde koskaan kumppaniksi vain siksi että siitä saisi rahaa, vaan haluan aidosti tietää mistä on kyse, sekä tuntea ja uskoa tuotteeseen tai palveluun – aina parempi jos pystyn vielä antamaan oman osuuteni tuotteen ideointiin. Olen muun muassa ohjelmistokehittäjänä tottunut ratkaisemaan ongelmia nopeasti ja tuottamaan prototyyppejä joka vuorokaudessa.

Sosiaalisen median pääkanavani tällä hetkellä on Myrskyn Facebookin lisäksi henkilökohtainen FB-profiili sekä blogi/podcast. Instagramia en ole vielä ottanut suuremmalla kouralla haltuun, mutta vaikka siellä yli 1000 seuraajaa onkin, on sen kohderyhmä joka tapauksessa pääasiassa englanninkielinen. Olen kirjoittanut parin viime vuoden aikana useita viraaleja ja iltapäivälehtiin päätyneitä status-päivityksiä, parhaiden saadessa yli 80 000 tykkäystä tai jakoa.

Olipa tilanne mikä hyvänsä, niin koskaan en ole sanattomaksi jäänyt – en edes silloin kun juonsin tanssitapahtuman tuhannelle hengelle ja valomies juoksi yhtäkkiä kesken esityksen vessaan…

Minä kirjoitan paljon. Oikeastaan koko ajan. Olen kirjoittanut kaksi julkaistua tietokirjaa, jotka julkaistiin vuoden välein. Ensimmäisen käsikirjoituksen kirjoitin noin 96 tunnissa ja toiseen meni noin 120 tuntia. Tuotan tekstiä siis tarvittaessa todella nopeasti ja yleensä se on vielä laadukasta. Suurin osa FB-päivityksistänikin on lennosta kirjoitettu. 

Vaikka minulla tuntuu olevan lievä lukihäiriö, niin eipä tuo ole tahtia hidastanut. Olen toiminut freelancer-toimittajana ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa ja kirjoittanut yli 100 artikkelia, juttua tai haastattelua eri aiheista.  Minulla on tietty tyyli jossa mielelläni pitäydyn. En kirjoita tekstejä tai tuota sisältöä päätyökseni, mutta teen mielelläni vierailuja tai pistokeikkoja, jos sopivia tilaisuuksia tulee kohdalle. 

Olen erikoistunut elintapaohjaukseen ja ihmisten pelastamiseen. Olen erittäin hyvä kuuntelemaan ja analysoimaan mielen ongelmia ja aivoituksia. En ole psykiatri tai psykoterapeutti, enkä halua astua heidän tontilleen. Olen kuitenkin luontaisesti ja reiluhkon elämänkokemuksen kautta löytänyt hyvin ratkaiskeskeisen tavan toimia. En tee mielelläni yksittäisiä konsultointeja, koska ne jäävät väkisin ohuiksi, vaan pyrin hakemaan pidempää valmennussuhdetta. En tee fysiikka-, ravinto- tai tekniikkavalmennuksia tällä hetkellä ollenkaan. 

Koulutan mielelläni millä tahansa koulutusasteella ja olen toiminut erilaisissa koulutustehtävissä vuosia. Tulen erittäin hyvin toimeen erilaisten oppijoiden kanssa ja olenkin kouluttanut tähän maahan muun muassa yli 100 personal traineria. Erityisosaamisalueitani ovat fysiologia, anatomia, elintapaohjaus, liikuntalääketiede, ravitsemus ja farmasia – joskin pystyn kouluttamaan lähes mistä tahansa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä aiheesta. Koska olen toiminut start up -yrittäjänä ja seikkaillut pitkin Eurooppaa, onnistuu puhe myös englanniksi. 

Jos tarvitset yksittäistä kouluttajaa tai apua kokonaisuuteen, ota rohkeasti yhteyttä. 

Lähtökohtaisesti olen avoin kaikenlaisille ehdotuksille aina juontokeikoista japanilaisiin piirakansyöntikilpailuihin, mutta pääsääntöisesti työlläni on hinta. Jos sinusta tuntuu että sinun ehdotuksesi on jotain mitä ei vaan voi missata, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Luennot

  • Veloitan parin tunnin luennosta tai key note -puheesta sijainnista riippuen 1200 – 1900 euroa (alv 0%).. 
  • Teen myös jonkin verran pro bono -ravintoluentoja esimerkiksi urheiluseurojen juniorijoukkueille. 

Someyhteistyö

  • Kysy ja tarjoa. Olen aina avoin ehdotuksille, mutta blogipostaus maksaa enemmän kuin ilmaisen purkin proteiinia.
  • Käytän suunnilleen normaalitaksojen mukaista hinnoittelua, mikä taas riippuu täysin sisällöstä, postausten määrästä ja lähdemateriaalista. 

Sisällöntuotto

  • Vieraskirjoitukset ja artikkelit ilman valokuvia tai visuaalista sisältöä 250 euroa (alv 0%) / maks. 4 sivua. 

Konsultaatio ja koulutukset

  • Henkilökohtainen konsultaatio maksaa 180 euroa (alv 24%) / 1,5 tuntia.
  • Yhden tai useamman päivän koulutukset hinnoitellaan aina erikseen toivotun sisällön mukaan, mutta lähtöhinta koko päivän koulutuksille on 2900 euroa (alv 0%)